Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem AŞKIN'a yılın yöneticisi ödülü verildi.

22.04.2015

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, Acil Tıp Camiasına hizmet etmiş ve desteklerini esirgememiş idarecilere tüm Acil Tıp Uzmanları adına teşekkür ve minnetlerini iletmek ve problemlerimize dikkat çektirip çözüme kavuşmasını sağlamak üzere son iki yıldır rektör, dekan, hastane yöneticileri ve il sağlık yöneticilerine ödüller vermekteyiz. Bu konuda hem ATU'ndan hem de Türkiye'nin bir çok değişik üniversite ve hastane yöneticilerinden çok sayıda olumlu tepki aldık.

Bu yıl Bolu'da yılın rektörü, dekanı ve hastane yöneticisi ödülleri sahiplerine tevdi edildi. Yılın il sağlık yöneticisi ödülü 2015 ATUDER Kongresine bırakılmıştı. Kongremizde 2015 yılının il sağlık yöneticisi ödülü son zamanlarda acil tıp çalışanlarına yaptığı desteklerinden ve ATU'nın yaptığı fevkalade hizmetlerine çektiği dikkatlerinden dolayı Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem AŞKIN Hocamıza 18 Nisan 2015 tarihinde Kongre kapsamında gala gecesi ödül töreninde takdim edilmiştir.

Hocamızın bundan sonra da Acil Tıp hizmetlerine katkılarının artarak devam etmesini diler ve aldığı ödülden dolayı tebrik ederiz. 

 
Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)
Yönetim Kurulu
 
 
 
YAZARLAR


AYIN MAKALESİ