5. Bronkoskopi Kursu 05 Haziran 2015 Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ulucanlar/ANKARA Genel Değerlendirmesi

10.06.2015

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)'in Çalışma Gruplarından Olan Acil Bronkoskopi Çalışma Grubunun 05.06.2015 tarihinde Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda düzenlediği kursumuz başarı ile bitirildi.

Bu kurs Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen ilk Acil Tıp eğitim programı olmasıyla da öncü bir programdı. Bu kurs ağırlıklı Ankara olmak üzere İç Anadolu Bölgemizden gelen toplam 30 kişilik bir grupla yapıldı.

Başta Acil Tıp uzman ve asistanları olmak üzere, Çocuk hastalıkları, Dahiliye, Göğüs hastalıkları gibi diğer uzmanlık alanlarından oluşan bir kursiyer grubu ile yapıldı. Kursiyerlerimize teorik eğitimin yanında maket başı pratik eğitimlerde verildi.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak; Bu kursun gerçekleşmesinde emeği geçen başta ATUDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER olmak üzere, Acil Bronkoskopi  Kurs direktörü  Doç. Dr. Arif DURAN’a,  Ümraniye E.A.H Acil Tıp Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Mehmet GÜL'e, ev sahibi kurum olan Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Eğitim Kliniği İdari sorumlusu Doç. Dr. Mehmet OKUMUŞ ve Eğitim sorumlusu Doç. Dr. Yavuz KATIRCI olmak üzere hastane yönetimine de verdikleri pozitif katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Eğitim Kliniği Eğitim sorumlusu,  Doç. Dr. Tarık OCAK, Uzm. Dr. Utku Murat KALAFAT ve Uzm Dr. Canan AKMAN’a da kursumuza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Bronkoskopi kursuna kayıt yaptırıp katılmak isteyen ancak kontenjan olmadığı için kursumuza alamadığımız meslektaşlarımızı, ileride devamı gelecek olan  kurslarımıza bekleriz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu.

Fotoğraflara bakmak için Tıklayınız.

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ