Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nde 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı " Acil Tıp Stajında En Başarılı İntern Doktor ödülü Dr. Emre Eymen GÜNÜÇ’e verildi.

2.07.2015

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi 2014-2015 yılı mezuniyet töreni, 01.07.2015 tarihinde Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, dönem birincisi Dr. Zeynep Sena BAYKAN’ın konuşması esnasında, “kendilerini gerçekten hekim gibi hissettikleri stajların başında Acil Tıp stajının geldiğini” dile getirmesi damga vurdu. Yılın en başarılı intern doktoru ödülünü vermek üzere kürsüye gelen Acil Tıp AD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sedat KOÇAK, bu ifadelerin hem kendisini hem de orada hazır bulunan diğer Acil Tıp AD öğretim üyelerini duygulandırdığını ve onurlandırdığını belirterek tüm mezunlara teşekkürlerini ve tebriklerini iletti. Dr. KOÇAK daha sonra diğer öğretim üyeleri Prof. Dr. Sadık GİRİŞGİN, Yrd. Doç. Dr. Mehmet ERGİN ve Yrd. Doç. Dr. Defne DÜNDAR’ı da sahneye davet etti ve birlikte yılın intern doktoru Dr. Emre Eymen GÜNÜÇ’e başarı belgesi ve plaketini takdim ettiler.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr. Emre Eymen GÜNÜÇ’ü Acil Tıp Camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ