Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi Meandros Medical and Dental Journal olarak yayın hayatına devam ediyor.

22.12.2015

Değerli Araştırmacılar,

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi Prof. Dr. Yasemin Turan’ın Baş editörlüğünde yayın hayatını  Meandros Medical and Dental Journal olarak Nisan, Ağustos ve Aralık ayları olmak üzere yılda 3 sayı halinde sürdürecektir.

Uluslararası bilimsel yayıncılık standartları çerçevesinde yayın yapan derginin yayın dili Türkçe ve İngilizce’dir. Yayın süreci ve yazım kurallarına http://meandrosmedicaljournal.org/home adresinden erişilebilir.

Derginin hedef kitlesi, tıp, diş hekimliği, hemşirelik fakültesi akademisyenleri, uzmanları ve uzmanlık öğrencileridir. Yeni yayınevi ile anlaşılmış ve İngilizce yazıların gramer kontrolü yayınevinin profesyonel hizmeti ile gerçekleştirilmektedir. Gönderilen yazıların istatistik kontrolü istatistik editörleri tarafından yapılmakta ve yazılardaki plagiarism ve duplikasyon vakaları iThenticate programı ile tespit edilmektedir. Kabul edilen yayınlara kabul yazısından 1 hafta sonra DOI numarası verilmektedir. 

Dergimiz DOAJ(Directory of Open Access Journal) indeksi tarafından indexlenmiş olup kısa süre içinde birçok uluslararası indekse kabulü için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu süreçte siz değerli yazarların bilimsel araştırma yazılarını dergimize  göndermelerinizi bekliyoruz. İlgi ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Yrd. Doç. Dr. Mücahit KAPÇI, Meandros Medical Journal Editörü

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Tıp AD

 

Yrd. Doç. Dr. Ali DUMAN, Meandros Medical Journal Editör Yardımcısı

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Tıp AD

 

Yrd. Doç. Dr. Kenan Ahmet TÜRKDOĞAN, Meandros Medical Journal Editör Yardımcısı

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Tıp AD

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ