Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri Kursu ( BAYTEK) Bolu 27 Aralık 2015 genel bir değerlendirme

30.12.2015

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER),Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri Kursu ( BAYTEK)  kurs ekibi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Eğitim Kliniği’nin ortaklaşa düzenlediği Bursa, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Ankara ve Bolu illerinden katılımcıların olduğu BAYTEK kursu 27 Aralık 2015 günü gerçekleşti.    

BAYTEK kursuna değişik illerden gelen katılımcılarımız kadın doğumdan aile hekimliğine, kalp damar cerrahisinden dahiliyeye olmak üzere hemen hemen her branştan ve araştırma görevlilerinden değişik akademik titrede akademisyenlerden oluşmuştur.  Kursun içeriği herkesi kucaklayan kendinden bir şeyler veren ve katılımcılarında feedbacklerinden çok verimli geçtiğini belirttiği bir kustu. Kursa katılan toplam 35 kişilik kursiyer ekibi aynı görüşü bizlerle paylaşmıştır. BAYTEK kursunu yoğun ilgi ile takip eden kursiyerlerimize teorik eğitimin yanında verilen workshoplar çok ilgi çekmiş ve beğenilmiştir.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,
BAYTEK Kurs direktörü  Prof. Dr. Mustafa SERİNKEN’e, kurs eğitmenleri olan; Prof. Dr. Oktay ERAY’a ve Doç Dr. Cenker EKER’e teşekkür ederiz. Ayrıca İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Eğitim Kliniği Eğitim sorumlusu Doç. Dr. Tarık Ocak’a, Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Acil tıp Anabilim Dalı başkanı Doç. Dr. Arif DURAN’a misafirperverlikleri ve organizasyonları için teşekkür ederiz.  BAYTEK kursları gelen talepler doğrultusunda tüm yurdu dolaşmaya devam edecektir.

Fotoğraflar için tıklayınız.

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ