46. İleri Kardiyak Yaşam Desteği Kursu 19 - 20 Mart 2016 İstanbul genel bir değerlendirme.

22.03.2016

Türk Kardiyoloji Derneği (TKD) ile Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)'in birlikte ve  İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ikincisini düzenlediği 46. İleri Kardiyak Yaşam Desteği Kursu bir rekor kırarak 82 kişilik bir katılım ile başarı ile yapıldı.

Kursumuzun açılış konuşmasını Türk Kardiyoloji Derneği (TKD)'nin Genel Sekreterliği'ni de yapmış olan Sayın Prof. Dr. Mustafa Kemal EROL yaptı.

Bu eğitim çoğunluğu Mehmet Akif Ersoy E.A.H personeli olmak üzere Aile Hekimleri, İşyeri Hekimleri, Pratisyenler, Hemşireler, Acil Tıp Uzmanları, Acil Tıp Asistanları, Kardiyologlar, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanları, Kardiyovasküler Cerrahi gibi branşlardan katılımla yapıldı.

Ayrıca bu kursta Eğitici Eğitimi kursu da verildi.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak;

Bu kursun başarı ile yapılmasında emeği geçen başta Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Başkanı Sayın Prof. Dr. Başar CANDER'e, Türk Kardiyoloji Derneği (TKD)'ye,  Mehmet Akif Ersoy E.A.H Başhekimliği'ne ve kurum personeline, Kursumuzu sevk ve idere eden Prof. Dr. Şahin ASLAN ve Doç. Dr. Tarık OCAK'a, aşağıda isimleri yazılı eğitmenlerimize ve Organizasyonumuzun sorunsuz gerçekleşmesinde gayretli çalışmalarından dolayı  Rize Ezgi Turizm'in sahibi  Sayın Gökhan SUİÇMEZ'e teşekkür ederiz.

Prof. Dr. Bülent ERDUR

Doç. Dr. Hayati KANDİŞ

Doç. Dr. Arif DURAN

Doç. Dr. Yavuz KATIRCI

Doç. Dr. Ayhan SARITAŞ

Doç. Dr. Özgür AKGÜL

Doç. Dr. Mehmet GÜL

Uzm. Dr. Ahmet DEMİR

Uzm. Dr. Mehmet AYRANCI

Uzm. Dr. Alev ECEVİZ

Uzm. Dr. Zeynep ÖZKÖK

ATT. Beytullah KULAÇ

46. İleri Kardiyak Yaşam Desteği Kursu Fotoğraflarına bakmak için Tıklayınız.

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ