Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2013-2014 öğretim yılı" Acil Tıp Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülü Dr. Serpil MANSIZ'a verildi. Acil Tıp A.D Başkanı Dr. Murat YÜCEL'in yazısını okumak için tıklayınız.

3.07.2014

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2013 - 2014 öğretim yılı Acil Tıp stajında en başarılı intern doktor ödülünü Dr. Serpil Mansız aldı. Ödülünü Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Yrd.Doç.Dr. Murat Yücel’den alan Mansız, aynı zamanda Tıp Fakültesini birincilikle bitirdi.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ilk mezunlarını verdiği törene Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof.Dr. İrfan Şencan, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde verilen bu ödül, Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)’in isminin geçmesi ve Acil Tıp Uzmanlığının vitrine taşınması açısından da ayrı bir hedefe hizmet etmiştir. Planlayan ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Yrd. Doç. Dr. Murat YÜCEL

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi

Acil Tıp Anabilim Dalı

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ