ATUDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER Hocamızın Çeviri Editörlüğünü yaptığı OXFORD Pratisyen El Kitabı Acil Uygulamalar ve Tedavi kitabı yayınlandı.

15.05.2017

Genel Bilgi

Genel uygulamaları her yönden kapsayan bir içerik sağlar
Tamamen güncel, Genel Pratisyenlik sözleşmesindeki idari değişiklikleri yansıtır.
Klinik ve acil bölümlerde hızlı yönlendirme için, tecrübeli Genel Pratisyenler tarafından açıkça belirtilmiş pratik ve kısa rehberlik kullanım kolaylığı sağlamak için tamamen renkli ve resim ve şamalarla zenginleştirilmiş.
Tecrübeli genel pratisyenlerce hayati klinik bilgilerden, çok değerli pratik rehberliğe kadar genel pratisyenlik uygulamalarını bütün yönleriyle kapsayan bu saygıdeğer el kitabının dördüncü baskısı, genel uygulamalar sözleşmesi ve müfredatındaki değişiklikleri yansıtacak şekilde tamamen yeniden düzenlenmiştir.
Bu kitap genel pratisyenlik uygulamaları alanında çalışan herkes için ana kaynaktır.
En son kılavuzlar, en güncel protokoller ve en yeni klinik bilgiler ile her zaman güncel kalmanızı garanti eden bu kitap, çalışırken ya da genel pratisyenlik uygulamalarının yönetiminde ihtiyaç duyacağınız her şeyi kapsar. Bölümler kısa ve öz, maddeler halindeki bilgiler ile hayati önem arz eden acil ya da klinik bilgilerin bulunmasını kolaylaştırmak için şimdi renk kodlu.
Tam resimli, öğrenim kolaylığı sağlamak için çok daha fazla figür, diyagram ve tablolarla dolu, ihtiyacınız olan hayatı bilgiyi her zaman parmaklarınızın ucunda bulacaksınız.

Link: https://www.istanbultip.com.tr/oxford-pratisyen-el-kitabi

Oxford Pratisyen içindekiler