Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016 - 2017 yılı" Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülüne Dr. Ebru ÇETİN layık görüldü.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;
  • Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" ödülümüze, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Dr. Ebru ÇETİN layık görüldü.

Tıp Fakültesi'nin 5. dönem mezuniyet töreni İÇDAŞ Kongre merkezinde yapıldı.
Mezuniyet törenine, Rektör,  Rektör Yardımcısı, Tıp Fakültesi Dekan vekili  akademisyenler ve mezun yakınları katıldı.
Yapılan mezuniyet töreninde, plaketimizi ve belgemizi Acil Tıp A.D Başkanı Prof. Dr. Okhan AKDUR verdi.

İntern Doktor Ebru ÇETİN'in Acil Servis Stajı ile görüşleri.

"6 yıllık tıp fakültesi eğitimimde " DOKTORLUK" kavramını tam manasıyla yaşamamı sağlayan sayılı bölümlerden bir tanesiydi Acil Servis Stajı.
İnsan hayatının nasıl saniyelere bağlı olduğunu somut bir şekilde yaşadığım, yaşarken de nasıl soğuk kanlı bir şekilde müdahale etmem gerektiğini, acil yönetimini nasıl yapmam gerektiğini öğrendiğim yer.
Tıp eğitiminde hayati öneme sahip bu stajı sabırla ve sevgiyle bize öğreten, severek yapmamızı sağlayan acil servis hocalarımız, Prof. Dr. Okhan AKDUR, Yrd. Doç. Dr. Canan AKMAN, Yrd. Doç. Dr. Murat DAŞ'a ve acil servis asistanlarımız başta olmak üzere  tüm Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servis ekibine gönülden teşekkürü borç bilirim.
Dr. Ebru ÇETİN

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına, Acil Tıp A. D Başkanı Prof. Dr. Okhan AKDUR'a, Yrd. Doç. Dr. Canan AKMAN'A ve diğer öğretim üyelerine, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr. Ebru ÇETİN'i Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.​​​

• 1. Ortadoğu Afet ve Hastane Öncesi Yönetim Kongresi
  • ATUDER Kapadokya Toksikoloji Sempozyumu
  • 21. Acil Tıp Güz Sempozyumu