Acil Tıp Asistanları Meclisine Çağrı (ATAM)

17.01.2018

ACİL TIP ASİSTANLARI MECLİSİNE ÇAĞRI

Yeniden merhaba;

İlk kez Haziran 2011’de, Çeşme’de yapılan 1.ATOK (Acil Tıp Okulu)’ta çalışmalarına başlayan ATAM uzun bir aradan sonra faaliyetlerine yeniden başlıyor.

Acil Tıp Uzmanlarının en geniş kesimlerini kucaklayan derneğimiz ATUDER, yarının genç uzmanlarının bilgi ve deneyimlerine katkıda bulunmak amacıyla, kapılarını acil tıp asistanlarına açıyor.

ATAM,  gelecekte ATUDER’ i daha büyük başarılara taşıyacak genç kuşakları bugünden yarına hazırlamamın platformudur.

ATAM’ la, acil tıp asistanlarına başta akademik ve bilimsel çalışmalar olmak üzere tüm çalışma alanlarında katkı sunmayı ve yol gösterici olmayı istiyoruz. Genç arkadaşlarımızın anabilim dallarımızın hak ettiği yere gelebilmesi için yapacakları düşünsel ve pratik katkıların meclisi olmayı, acil tıp asistanlarının, akademik ve özlük haklarının savunucusu olmayı hedefliyoruz.

Kısacası ATAM’ la araştırma görevlisi arkadaşlarımıza kendi ihtiyaçlarına ve sorunlarına uygun güncel çözümleri hep birlikte üretebilecekleri bir alan yaratmak istiyoruz. Bu amaçla geleceği birlikte kurmak için tüm acil tıp asistanlarını ATAM çatısı altında bir araya gelmeye çağırıyoruz.

ATAM’ ı yeniden inşa etmek için sizleri 19 - 22 Nisan 2018’de Antalya da yapılacak olan ATUDER’ in büyük buluşmasına bekliyoruz.

İletişim İçin:  Yrd.Doç.Dr M.Murat Oktay;   e-mail: m[email protected]

Uzm.Dr. Hasan Gümüşboğa;  e-mail: [email protected]

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ