ATUDER, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile 2. Sağlık Ekibi Çalışanları Eğitim Toplantısı başarı ile gerçekleştirdi.

27.06.2018

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)  Sağlık Kurulu tarafından düzenlenen Sağlık Ekibi Çalışanları Eğitim Toplantıları’nın ikincisi 26 Haziran 2018 tarihinde, Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü İstanbul’da gerçekleştirildi.

Bu eğitime, Milli Takımlarımızın sağlık ekiplerinden, başvuruda bulunan sağlık çalışanlarından,  doktor, fizyoterapist ve masörlerden oluşan yaklaşık 110 katılımcı, temel sağlık eğitimi, sporcu beslenmesi, spor yaralanmaları ve bandajlama teknikleri gibi konularda tam gün süren teorik ve pratik eğitim aldılar.

Toplantı açılışında katılımcılara yönelik, bu  eğitimlerin  hedefleri ile ilgili bilgi verildi. Öğleden sonraki oturumlarda da  vaka tartışmaları ve bandajlama teknikleri ile ilgili pratik eğitim verilen toplantının sonunda kursiyerlerden gelen sorular ve sorunlar dinlenerek çözüm önerileri ile ilgili karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

26.06.2018 tarihinde Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Case Klinik Simulasyon Eğitim Merkezi’nde  gerçekleştirilen Bilgi Yenileme Kursu eğitimine katkılarından dolayı,  öncelikle ATUDER Başkanı Sayın Prof. Dr. Başar CANDER’e

  • Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr. Rıdvan Ege Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp A.D
  • SBÜ Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği
  • SBÜ İstanbul Medeniyet Üniversitesi  Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği

Bu hastane ve Üniversitelerimizin değerli Anabilim Dalı Başkanları ve Eğitim Sorumlularına, kıymetli vakitlerini bu kursa ayırarak eğitim veren değerli Acil Tıp Uzmanı meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)

Yönetim Kurulu

Fotoğraf Albümüne bakmak için Tıklayınız.

 

 

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ