Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi 2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor" Ödülü Dr. Erkut GÜRLEK layık görüldü.

2.07.2018

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;       

  • Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,   
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,   

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında En Başarılı İntern Doktor"ödülümüze,  Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nden Dr. Erkut GÜRLEK layık görüldü. 

29.06.2018 tarihinde yapılan mezuniyet töreninde, plaketimizi ve belgemizi ATUDER İktisadi İşletmesi Müdürü Prof. Dr. Mehmet GÜL Bey verdi.

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı, Necmettin Erbakan Üniversitesi Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Dekanlığına teşekkür ederiz.   

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Dr. Erkut GÜRLEK'i  Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 
YAZARLAR


AYIN MAKALESİ