2nd International POCUS course in India genel bir değerlendirme

16.07.2018

Sayın meslektaşlarım,


ATUDER bünyesinde çalışmalarına devam eden SonoSchool ultrasonografi okulu olarak altıncı yurtdışı kursumuzu Hindistan'ın Bengalore kentinde vermiş bulunuyoruz.

Acil Tıp, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları ve Yoğun Bakım hekimlerinden oluşan 65 kişilik bir katılımcı grubu ile iki gün süresince teorik ve canlı manken üzerinde pratik eğitimlerimizi tamamladık. Kurs sonrası yapılan sertifika törenine katılan Hindistan Acil Tıp Derneği yöneticilerinden Prof. Dr. Srinath Kumar, kurs dolayısı ile duyduğu memnuniyeti dile getirirken, SonoSchool başkanı ve ATUDER yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Erden Erol Ünlüer de iki yılda gelinen noktanın sevindirici olduğunu ve iki ülke arasındaki işbirliğinin artarak devam edeceğini belirttiler.

ATUDER yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Başar Cander de skype üzerinden sertifika törenine bağlanarak katılımcılara bundan sonraki mesleki yaşamlarında başarılar diledi.

Kurs sonrası yapılan ankette katılımcı hekimlerden çok olumlu geri dönüşler alınarak bir sonraki kursun Kasım ayında düzenlenmesi kararı alındı.


Saygılarımla.

Prof. Dr. Erden Erol Ünlüer
SonoSchool başkanı ve ATUDER yönetim kurulu üyesi.

Fotoğraf albümüne bakmak için tıklayınız.

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ