16. Acil Tıp Bahar Sempozyumu 06 - 07 Mart 2015 İstanbul

10.01.2015

16. Acil Tıp Bahar Sempozyumu 06 - 07 Mart 2015 İSTANBUL.

www.aciltipsempozyumu16.org

Sempozyum Bilimsel Programı.

Değerli Meslektaşlarım,

Yıllardır artan bir hızla eğitim amaçlı sempozyum ve kongreler yapmaya devam ediyoruz. Yıllarca emek verilerek ulusal ve uluslararası olarak düzenlediğimiz  bu organizasyonlar acil tıp camiasının yükselişinde ve gelişmesinde önemli bir rol almıştır.

Bölgesel sempozyumlarımız bize ayrı bir bakış açısı kazandırmış,o bölgelerde hizmet veren  acil çalışanlarımızla bir araya gelmemizi sağlamıştır. Her bir sempozyum geride çok güzel izler bıraktı şimdi sıra dünya başkenti medar ı iftiharımız İstanbul’da.. 16. Acil Tıp Bahar Sempozyumu’na sizi davet etmekten mutluluk duymaktayız.

Ülkemizin acil tıp alanında ilerlemesinde sizin de katkılarınızla bir payımız olmasından ayrıca gurur duymaktayız. Sizlere travma konusu ağırlıklı  ,güncel bilgiler ışığında hazırlanan bilimsel program sunmaya çalıştık. ATUDER bünyesinde Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesi işbirliği ile gerçekleştireceğimiz bu sempozyumda İstanbul ilimizin kültürel zenginlikleri ve güzellikleri ile keyifli günler geçirmenizi umuyoruz.

Değerli katılımcılarımızın pazar günü İstanbul’u gezmek isteyebileceği düşüncesi ile sempozyumumuzu cuma ve cumartesi olarak planladık. Bahar aylarının ilk günlerinde İstanbul ayrıca bir güzeldir. Şairin dediği gibi..,

Binbir direkli Halicinde akşam
Adalarında bahar
Süleymaniyen’de güneşle
Uzaktan seni düşünürüm İstanbul
Uzaktan değil yakından İstanbul’u düşlemek isteyenlerle 16.Acil Tıp Bahar Sempozyumu'nda görüşmek dileği ile..

Uzm. Dr. Sevilay  ÜNVER         Prof. Dr. Başar CANDER  
Sempozyum Sekreteri                Sempozyum Başkanı

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ