ATUDER & TFF işbirliği ile Düzce, İzmir, Çanakkale ve Kırklareli'nde Acil Müdahaleler eğitimi verildi

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 16.03.2019  tarihinde Düzce, İzmir, Çanakkale de ve 23 Mart 2019 tarihinde Kırklareli'nde Futbol Antrenörlerine yönelik olarak verilen ve 120 kursiyerin katıldığı Acil Müdahaleler Eğitimleri başarı ile gerçekleştirildi.

Bu eğitimlerin gerçekleşmesinde ki katkılarından dolayı; ATUDER Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER’e, TFF Eğitim Kuruluna ve TFF Sağlık Kuruluna,

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D doktorlarından Prof. Dr. Gürkan ERSOY'a, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve  Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği Uzm. Dr. Fatih GÜNEYSU'ya ve Çanakkale Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Behçet Varışlı , Çanakkale 112 Başhekimi Dr. İskender İNCİRCİ ve ilk yardım eğitmeni Hem Dürdane DEMİRTAŞ'a, Kırklareli Devlet Hastanesi Acil Tıp Uzmanlarından Dr. Saltuk Buğra Han BOZATLI'ya  teşekkür ederiz.

Fotoğraf Albümüne bakmak için tıklayınız.

• ATA SIM Competition 19’
  • Bilim Acil'de Asistan Sunum Yarışması
  • Bilim Acil'de Asistan Bilgi Yarışması
  • Acil Kritik Yoğun Bakım Kursu