Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi 2018 -2019 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor" Ödülüne Dr. Fuat Barış BENGÜR layık görüldü.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan ;

• Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor"ödülümüze  Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi' nden  Dr. Fuat Barış BENGÜR layık görüldü.  Plaketimizi ve belgemizi  mezuniyet töreninde Acil Tıp A.D Başkanı Doç. Dr. Serpil YAYLACI verdi.

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı,  Acıbadem  Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına, Acil Tıp A.D Başkanlığı'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,   Dr. Fuat Barış BENGÜR 'ü Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• Dahili Aciller Kursu Ankara
  • 56. İleri Kardiyak Yaşam Desteği Kursu (İKYD) İstanbul
  • Acil Serviste Hasta Yönetimi Kursu
  • ATUDER 2020 Fotoğraf Yarışması