Dinamik Acil Tıp Eğitimi EMDATE 4 Genel bir değerlendirme

13.11.2019

Çok Kıymetli Meslektaşlarımız

EMDATE 4 sempozyumu, ATUDER'in Dinamik Grubu EMDATE tarafından, Gaziantep Üniversitesi'nin desteği ile Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre Merkezinde 8-10 Kasım 2019 tarihleri arasında yoğun bir katılım ve başarı ile gerçekleştirildi.

Modern bir sempozyum anlayışıyla, hekimlik pratiğine dokunan sunumları, eğlenceli bir ortamda sunan EMDATE, 773 kişilik kayıtlı hekim katılımcısıyla bir rekora da imza atmış oldu. Sempozyum 3 gün boyunca pratik atölye eğitimleri ve dinamik sunum ve oturumlarla tamamlandı. Birinci günün akşamında Gaziantep Üniversitesi Türk Müziği ve Konservatuar Yüksek Okulu Öğretim Üyeleri ve Adana Türk Müziği ve Konservatuar bölümünde öğretim üyeleri beraber çok güzel bir konser verdiler. GALA gecesinde Gaziantep yöresine ait coşkulu bir gösteri gerçekleştirildi.  Son günün son saatine kadar salonlar dolu idi. Hem sempozyum sırasında hem de sonrasında Türkiye’nin her tarafından çok güzel ve olumlu geri bildirimler alındı.

Sempozyum açılışında Gaziantep Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali Gür, Kuzey Makedonya Vizyon Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Fadıl Hoca, ATUDER Başkanı Sayın Prof. Dr. Başar Cander, Gaziantep Üniversitesi Acil Tıp ABD Başkanı Prof. Dr. Behçet Al hocalarımız ve EMDATE ekibi adına Uzm. Dr. Sarper Sağlam birer konuşma yaparak güzel dilek ve temennilerde bulundular. Bu mükemmel organizasyona her türlü desteği veren Gaziantep Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali Gür, ATUDER Başkanı Sayın Prof. Dr. Başar Cander, ATUDER Yönetim Kuruluna ve Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Ana Bilim Dalının tüm çalışanlarına, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ve Ordu İl Sağlık Müdürlüğü başta olmak üzere 81 İl Sağlık Müdürlüklerine çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca müthiş gösterilerinden dolayı Gaziantep Folklor Kulübüne, organizasyonun her aşamasında titizlikle çalışan ODET Organizasyon Şirketine, desteklerini esirgemeyen ana sponsor Pharmactive İlaç'a ve İbrahim Etem İlaç'a, coşkulu sunumuyla organizasyona renk katan Acil Tıp Uzm. Dr. Mesut Zorlu'ya çok teşekkür ediyoruz.

Sempozyuma katılarak desteklerini esirgemeyen

  • Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Avni GÖKALP
  • Gaziantep İl Sağlık Müdürü Sayın Uzm. Dr. Serdar SARIFAKI
  • Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Zeki ÇELEN
  • Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Yardımcısı Sayın Prof. Can DEMİREL
  • Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Sayın Doç. Dr. Suat ZENGİN
  • Gaziantep İl Halk Sağlık Müdürü Sayın Dr. Muhammed İNCE
  • İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Hizmetleri Başkanı ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Ana Bilim Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Kenan Ahmet TÜRKDOĞAN
  • Elbab Hastanesi Başhekimi Sayın Uzm. Dr. Hüseyin GÜRBÜZ
  • Kilis Bölgesi Suriye Görev Gücü Başkanı Sayın Uzm. Dr. Muhsin GÜVELLİOĞLU
  • Gaziantep Ersin ARSLAN Hastanesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Mesut ÖZKAYA
  • Gaziantep Abdülkadir Yüksel Hastanesi Başhekimi Sayın Uzm. Dr. Ertuğrul KILIÇ
  • Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Coşkun YORULMAZ
  • Gaziantep Üniversitesi Türk Müziği ve Konservatuar Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Sayın Fahri ÇEPİK
  • Gaziantep Üniversitesi Türk Müziği ve Konservatuar Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Zinnur GEREK’e şükranlarımızı sunuyoruz.

ATUDER EMDATE Çekirdek Ekibi Adına

Uzm. Dr. Sarper Sağlam,

Uzm. Dr. Erhan Arıkan,

Uzm. Dr. Ömerul Faruk Aydın

Uzm. Dr. Kerem Dost Bilmez,

Uzm. Dr. Gökhan Eyüpoğlu

Arş. Öğr.Dr. Enes Güler

Fzt. Sümeyra Sağlam,

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ