SonoSchool, Ürdün’ün ilk Avrupa Akreditasyon Kurumu’ndan akredite kursunu başarıyla tamamladı

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)’in ultrasonografi eğitimi birimi olan ‘Sonoschool’, Ürdün’ün ilk Avrupa akreditasyonu alan ultrasonografi kursunu Ürdün Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kral Abdullah Tıp Fakültesi’nde başarı ile gerçekleştirdi.

ATUDER, SonoSchool ve Ürdün Acil Tıp Derneği işbirliği ile yapılan kursun açılışında,  SonoSchool Başkanı Prof. Dr. Erden Erol Ünlüer’in açılış konuşmasının ardından, Ürdün Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Khaled El-Salem de bir konuşma yaptı.

Avrupa Tıpta Sürekli Eğitim Akreditasyon Konseyi tarafından akredite edilen kursa, Ürdün içi ve dışından 40 kursiyer katıldı. Teorik eğitimlerin yanı sıra pratik eğitimlerin de birebir olarak canlı manken üzerinde verildiği kursumuzun son günü kursiyerler, bilgilerini eğlenceli bir bilgi yarışması ile harmanladılar ve bilgi yarışmasında en iyi puanları yapan ilk 3 kursiyerimize küçük birer hediyemiz oldu.

Kurs sonunda katılımcılardan kursumuzu ve eğitimcilerimizi değerlendirmeleri amacıyla geribildirim formlarını doldurmalarını istedik ve kendilerinden çok olumlu geribildirimler aldık. Kurs sonunda katılımcılara European Accreditation Council for Continuing Medical Education (UEMS) tarafından verilen sertifikalar dağıtıldı.

Fotoğraf albümüne bakmak için tıklayınız

• Dahili Aciller Kursu Ankara
  • 56. İleri Kardiyak Yaşam Desteği Kursu (İKYD) İstanbul
  • Acil Serviste Hasta Yönetimi Kursu