Ramazan Bayramımız kutlu olsun.

23.05.2020

COVID-19 Pandemisi ile mücadele ederken yaşadığımız bu yılki Ramazan ayı için bayram mesajımız her zamankinden farklı olarak hem teşekkür hem de bayramı tebrik şeklinde olacaktır.  Bu vesile ile: Pandemiye karşı ulusal ve uluslararası alanda mücadelenin yapılması için ülkenin tüm imkânlarını seferber edip yetkililere tam alan açıp çalışmalarını sağlayan ve sonuçları toplumla paylaşan,

Sayın Cumhurbaşkanımız ve yakın çalışma ekibine;

Pandeminin anlaşılması, etkilerinin belirlenmesi, yayılımın önlenmesi, toplumu olup biten her şey hakkında doğru ve şeffaf olarak aydınlatılması, mücadelenin bilimsel olarak üst düzeyde yapılmasının sağlanması konusunda değerli çabalarından dolayı

Sayın Sağlık Bakanımız ve ekibine ve Bilim Kurulunun Değerli Üyelerine;

Toplumun bu musibetten en kısa zamanda kurtulması için evini ve çocuklarını terk edip, ölüm dâhil her türlü riski göze alıp hastalarıyla gece gündüz uğraşan başta Acil Tıp çalışanları olmak üzere, Sağlık hizmet sektörünün en alt kademesinden en üste kademesine kadar çalışan

Tüm Sağlık Çalışanı meslektaşlarımıza;

Tüm gelişmeler hakkında halkı doğru bilgilendirmek için çaba sarf eden

Değerli medya mensubu çalışanlarımıza;

İş yerlerini kapatıp, eğitimlerini yarıda bırakıp, üretimlerini durdurup, tatil ve eğlencelerini erteleyip “ EvdeKal ” kampanyalarına riayet ederek destek verip pandeminin yayılmasını önleyen

Çok kıymetli yaşlılarımız-gençlerimiz-çocuklarımıza

NİHAYETSİZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ ve HEPSİNİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUZ.

Bu mücadele sırasında başta meslektaşlarımız olmak üzere vefat eden tüm vatandaşlarımızın hepsine Allah’tan rahmet diliyor; bu hastalığa yakalanıp iyileşen veya halen tedavi görenlere geçmiş olsun dileklerimiz iletiyoruz.

ATUDER