Kongre hakkında kongre sekreterimiz İbrahim İkizceli'nin açıklamaları

8.06.2011

Değerli meslektaşlarımız;
Kongremizi iyi bir şekilde bitirmenin tatlı yorgunluğu ve mutluluğu içindeyiz. Kongre programımız 47 kişilik organizasyon komitesi tarafından tüm dünyadaki gelişmeler takip edilerek titiz bir şekilde hazırlanmıştır. Kongremizde 9 u yabancı olmak üzere 106 konuşmacı tarafından 31 panelde 107 konuşma yapmıştır, ayrıca 880 yazar tarafından 153 tanesi sözlü bildiri olmak üzere toplam 467 bildiri hazırlanmış ve kongremizde sunulmuştur. Buna rağmen eksikliklerimiz olmuş olabilir.
Bizler, yeni kongrelerde de heyecan içinde motivasyonumuzu kaybetmeden çalışarak yarınlara dair umutlarımızı da yanımıza alarak yola devam etmekteyiz. Biz her şart ve koşulda beraberliğimizi yürümekte, bizlere inanan ve güvenen büyük bir camianın içinde olmaktan gurur duymaktayız.
Acil Tıp camiasındaki her birey her an her yerde göreve hazır olarak ilerlemekte ve her konuda fedakarlığa hazır olarak beklemektedir.
Kongremizde katılım sayısını 800 üzerinde görmek bizleri sevindirmiş, tüm yorgunluğumuzu unutturmuş ve Türkiye’nin sahip olduğu o dinamik gençliği hissetmek gururlanmamızı sağlamıştır.
Biz bunu her zaman yapacağız ve biz bunu herkese yayacağız.
Acil tıp kişisel değil toplumsal sürecin bir parçası olacak.
Emeği geçen ve bir adım bile atan herkese teşekkür borç biliriz.
Tüm işlerinizde kolaylıklar dileğiyle.

İbrahim İKİZCELİ