VI. Akdeniz Acil Tıp Kongresi 10 -14 Eylül 2011 Kos / YUNANİSTAN’dan iki sevindirici haber; Prof.Dr. Başar CANDER ve arkadaşları ile Yrd. Doç.Dr. Özgür SÖĞÜT ve arkadaşlarına ait sözlü bildiriler ilk elli içerisine girdi

6.10.2011

VI. Akdeniz Acil Tıp Kongresi 10 -14 Eylül 2011 Kos / YUNANİSTAN kapsamında, yaklaşık 1.000 adet sözlü bildiri içerisinde, ilk 50’ye hakem değerlendirmeleri sonucunda en yüksek puanı alan, Acil Tıp Uzmanları Derneği Başkanı ve Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D Başkanı Prof. Dr. Başar Cander ve arkadaşlarına ait  “A New Parameter fort he Diagnosis of Hemorrhagic Shock: Jugular Index “ ile Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D Başkanı ve Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Özgür SÖĞÜT ve arkadaşlarına ait “ The Efficacy of Ankaferd Blood Stoper in Heparin-ınduced Hemostatic Abnormality in a Rat Anterior Epistaxis Model”adlı sözlü bildiriler girmiş bulunmaktadır.

 

Her iki sözlü bildiri, The Journal of Emergency Medicine dergisinin Ağustos 2011 sayısında yayımlanmıştır.

 

Bu güzel gelişme için öncelikle Prof.Dr. Başar CANDER ve arkadaşları ile Yrd. Doç.Dr. Özgür Söğüt ve arkadaşlarına ve emeği geçenlere teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

 

Acil Tıp Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu.

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ