'Emergency Medicine International' dergisinde 'Biomarkers in Emergency Department' konu başlığında - Prof.Dr. Başar CANDER'in editörlüğünde - özel bir sayı yayını için süreç başlamış bulunmaktadır.

2.04.2012

Değerli Acil Tıp Camiası,
 
Bu sayı için Dr. İsa Kılıçaslan, Dr. Mücahit Emet, Dr. Murat  Özsaraç ve Dr. Julie A. Mayglothing ile Dr Alex L.Eastman yardımcı editörlüğü üstlendi. Bu özel sayının duyurusuna, http://www.hindawi.com/journals/emi/si/893524/cfp/ adresinden ulaşılabilirsiniz. Acil serviste biyomarker kullanımı ile ilgili orjinal araştırma ve review yazılarınızı 13 Temmuz 2012 ye kadar online olarak yollabilirsiniz. Yayın tarihi ise 30 Kasım 2012 olarak planlandı.
 
Özel sayının yayın süreci ile ilgili detaylara -  http://www.hindawi.com/journals/emi/siguidelines/ adresinden; dergi hakkında daha detaylı bilgiye - http://www.hindawi.com/journals/emi/ adresinden ulaşabilirsiniz.
 
 
Uluslararası düzeyde ülkemiz adına acil tıbbın gelişimine bir adım daha atıldığını düşünüyor, göndereceğiniz yazılar ile bu adımın kalıcı olabileceğini vurgulamak istiyoruz.
 
Konu ile ilgili sorularınız için, Dr. Mehmet ERGİN, Konya Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D, Tel: 0332 223 67 78 [email protected] e-posta adresine mail atabilirsiniz.
 
Acil Tıp Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu.
 
 
YAZARLAR


AYIN MAKALESİ