36. İleri Kardiyak Yaşam Desteği Kursu 18 - 20 Mayıs 2012 Şanlıurfa, kursiyer değerlendirmeleri.

4.06.2012

İleri kardiyak yaşam desteği kursu mesleki tecrübemi ve acil vakalarda kendime olan güvenimi arttırdı. Hocalarımın paylaşımları bilgi  ve tecrübemi pekiştirmeme yardımcı oldu.
Az zamanda çok şeyler anlatıldı, defalarca önemli konulara vurgu yapılması sayesinde daha verimli geçti. Ancak fiziki şartlar konsantrasyon eksikliği için zemin oldu. Buna rağmen çok verimli geçti,emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.

Dr.Osman Tanrıverdi
Aile Hekimi/Şanlıurfa

*******

Preklinik ve klinik tüm doktor arkadaşların katılması gereken interaktif bir kurstur. Özellikle hocaların sıkmadan ve zorlamadan, hasta senaryolarıyla öğretmeye çalışmaları (TYD ve İYD’ğini)çok faydalı oldu.


Dr.Murat Üstünel
Harran Ünv.Tıbbi Biyokimya Asistanı

*******

Kurs olarak beklediğimden daha zevkli ve öğretici bir kurs programı yaşadık. Teşekkürler.


Dr.Tekin Bilge
Harran Ünv.Tıp Fakültesi
Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD

*******

İleri kardiyak yaşam desteği kursundan göğüs hastalıkları asistanı olarak fayda gördüm. Resüsitastyon konusunda bilmediğim detayları öğendim. Tüm hekimlerin İKYD kursuna katılmasını öneririm.


Dr. Nurhan KORKMAZ
Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi
Göğüs Hastalıkları


*******

İleri kardiyak yaşam desteği kursundan beklentimin üzerinde istifade ettim. Tavsiye olarak, notların CD ve yazılı olarak bulunmasını söyleyebilirim. Acil Servislerde görevli tüm yardımcı sağlık personeli ve hekimlerin bu kursa katılmasını öneririm.


Dr. Yusuf  DOĞAN
Aile Hekimi


*******

İleri kardiyak yaşam desteği kursundan beklentimin üstünde istifade ettim. Eksiklerim çoktu, hepsini karşıladılar. Eğitimin CD ve ders notları da olsaydı daha iyi olurdu. Kursta emeği geçen tüm hocalarımıza ve personeline teşekkür ederim.


Dr. Osman PADAÇ
Aile Hekimi

*******

Daha önce almış olduğum TRK-Çilyad gibi eğitimlerden daha iyi bir eğitimdi. Özellikle uygulamaya yönelik eğitim konuları çok harikaydı.
Eğitimlerin daha uzun bir süreye yayılması ve Travma ve Tiraj konularının eğitim konularına aktarılması daha olumlu olacağı kanısındayım

Cihat Özgültekin
112 AASH Şubede ATT
 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ