3. Acil Tıp Okulu(ATOK) 22-23 Haziran 2012 İzmir katılımcılarla yapılan röportajlar.

3.07.2012

  Sunumlar ayrıntılı, güncel ve bilgilendirdi. Pratiklerin interaktif olması eğiticiydi. Konu seçimleri güzeldi, anlatıcılar konuya hakimdi ve akıcı anlattılar. Gecikmelerin olmaması ve derslerin daha erken bitmesi iyi olurdu. Organizasyonda basit sıkıntılar vardı.Kurs ile konaklama yeri arasında ulaşımın organize edilmiş olmasını isterdim. Acil Tıp Okulu (ATOK)’un tüm okullarına katıldım. Hepsinden çok memnun kaldım. Mutlak devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha önceki okullarda asistanlar için uzmanlığa bir programada yer verileceği konuşulmuştu, bir sonraki kursun bu konuda olmasını çok isterim.

 

Acil Tıp Asistanı Dr. Yonca Senem AKDENİZ

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D

 

 

Öncelikle acil ekibinin bir arada olması, kaynaşmasını ve aynı zamanda en uygun, en doğru, standardize edilmiş eğitimi almasını sağlayan acil tıp yaz okulu kursları için başta Doç. Dr. G. Selahattin KIYAN olmak üzere tüm hocalarımıza Acil tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Acil Tıp yaz okulları sayesinde en sık kullandığımız bilgileri tekrar toparlanmış bir halde gözden geçirme fırsatımız oluyor. Bilginin en doğru, en güncel haline ulaşabilmenin eğitimim adına oldukça önemli olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca sürekli acilde nöbet tutmak, hasta bakmak gibi yorucu zamanların arasında bize nefes aldıran anlar olduğunu düşünüyorum. ATUDER’in yaz okulları için seçtiği mekanlar katılımcıların rahatlığı açısından düşündükleri organizasyonlarda hekimlere yakışır tarzda.

Eğer, kurs hocalarımızın sunumları katılımcılara daha önceden verilse idi, bir yandan takip, diğer yandan konsantrasyonu artırmak daha iyi olacaktı.

Sonraki kurslarda tekrar buluşmayı çık isterim.

Her şey için tüm ekibe çok teşekkür ederim.

 

Acil tıp Asistanı Dr. Derya CABBAROĞLU

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D

 

 

Ben Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil tıp kliniğinden Acil tıp Asistanı Dr. Funda ELUMAR. İki gün süren klinik toksikoloji eğitimi benim için gerçekten çok faydalı geçti. Acil servisimizde sıkça karşılaştığımız, fakat çoğumuzun ne yapacağını bilemediğimiz en sık görülen zehirlenme vakaları gayet kısa, net, açıklayıcı bir şekilde hocalarımız tarafından anlatıldı. Bu eğitimde öğrendiğim bilgileri acilde rahat bir şekilde uygulayacağımı düşünüyorum. Eğitim boyunca fiziki şartlarda gayet iyi idi. Çok sıcak karşılandık. Pratik saatlerinde karşılıklı konuşup hocalara soru sorma imkanı bulduk.

Bu eğitimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Tüm arkadaşlara vakit buldukça Acil Tıp okulu(ATOK)’un eğitimlerine katılmalarını tavsiye ederim.

Acil tıp Asistanı Dr. Funda ELUMAR

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ