Akademik Acil Tıp Olgu Sunumları Dergisi(AKATOS) Cilt 3 Sayı 3 Temmuz 2012 yayımlanmıştır. Editör Dr. Yusuf Yürümez'in Editör'den yazısını okumak için tıklayınız.

4.07.2012

Değerli okurlar,

Bu sayıda her zaman olduğu gibi 12 adet olgu sunumu bulacaksınız. Ancak geçen sayıda başladığımız ve devam edeceğimiz üzere yazılardaki dil dengesi ile ilgili bir düzenlemeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Bu düzenleme tarandığımız yurtdışı indekslerde dikkate alındığında yanlızca bizim tarafımızdan değil, interneti olan herkes tarafından ulaşılabilen ve yazıları indirilerek okunabilen bir dergide olması gereken bir dönüşümün başlangıcı olarak kabul edilmelidir.

Bu noktada önümüzdeki süreçte dergimize gönderilen yazılar ile ilgili olarak siz değerli meslektaşlarımın da bu konuya gerekli hassasiyeti göstereceğinizden hiç kuşkum yok. Ulusal olmaktan çıkmış uluslar arası bir dergide yazılarınızı görmek sizi ne kadar mutlu ediyorsa bizi de o kadar mutlu ediyor.

Çalışma mantığının merkezine daha iyiyi ve daha güzeli oturtmuş bir ekibin özverili çalışmalarının bir sonucu olarak sizden gelen destek ile yolumuza devam ediyoruz.

Yeni sayı ve sayılarda buluşmak temennisi ile...

iyi okumalar

Doç.Dr. Yusuf YÜRÜMEZ