Türk Hava Yolları (THY) ile seyahat eden doktorlarımız için acil müdahalelerde artık hem sigorta kapsamında, hemde bonus mil kazanma şansları var, tıklayınız.

25.03.2013

 Acil Tıp Uzmanları Derneği başkanı Sayın Prof. Dr. Başar CANDER, bu konu ile ilgili olarak Türk Hava Yolları (THY) yetkilileri ile yaptığı görüşmeler sonucunda, aşağıda duyurusunu yaptığımız yeni bir uygulamayı hizmete sokmuştur.

Prof. Başar CANDER'in bu konu ile ilgili olarak 25.02.2013 tarihinde Med-index'e verdiği röportajını da aşağıdaki linkden okuyabilirsiniz.

http://med-index.com/?p=news&id=204

Gökyüzünde de yanımızda olan doktorlarımıza sonsuz teşekkürler.

Uygulamamıza katılan tüm doktorlarımıza 5000 Bonus mil hediyemiz.

Türk Hava Yolları olarak gerçekleştirdiğimiz uçuşlarda yolcularımızdan veya ekibimizden sağlık problemi yaşayanlar olabilmektedir. Bu tür durumlarda ilkyardım eğitimi almış olan Kabin Memurlarımız ilk müdahaleyi yapmakta ancak bazı durumlarda tıp doktoru yolcularımızın desteğine ihtiyaç duyulmaktadır.

Bugüne kadar yüzlerce uçuşumuzda bu tür durumlarla karşılaşılmış ve değerli doktorlarımız tarafından tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak uçakta acil tıbbi müdahaleler gerçekleştirilmiştir. Bizlere destek olan, yolcularımızın sağlığı için çaba gösteren tüm doktorlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve Smiling Doctors Programı ile onlara küçücük bir hediye vermek istiyoruz.

Programla birlikte, acil tıbbi durumlarda doktor anonsu yapılmasına gerek kalmadan kabin görevlilerimiz tarafından programa dahil olmayı kabul eden doktor yolcumuzdan yardım istenecek, hızlı ve etkin tıbbi müdahale imkanı sağlanabilecektir. 

Uçakta tıp doktorlarının yaptığı tüm müdahaleler ile hastadan gelebilecek tüm itirazlar Türk Hava Yolları tarafından yaptırılmış olan sigorta güvencesi kapsamındadır.


Uçaklarımızda uluslararası sivil havacılık kuralları gereği bulundurulması gereken tüm tıbbi malzeme ve ekipman eksiksiz olarak mevcuttur.  Bunun yanı sıra uçakta meydana gelebilecek acil hastalıklarla ilgili algoritmalar da doktorlarımıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Smiling Doctors’a kaydolmak için lütfen üye girişi yaptıktan sonra "diğer uygulamalar" başlığı altında yer alan Smiling Doctors tabını tıklayınız.

Smiling  Doctors Kural ve Koşulları:

  • Kampanyadan faydalanabilmek için Miles&Smiles üyesi olma zorunluluğu bulunmaktadır.
  • Başvuru,  Miles&Smiles üye hesabından  yapılmaktadır.
  • Kampanyadan faydalanmak isteyen Tıp Doktorlarımız başvuru formlarını eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak diplomalarını ve/veya uzmanlık belgelerini (Tıp Doktoru olduklarını gösteren resmi belgelerini) ekleyip göndermeleri gerekmektedir.
  • Bilgi ve belgeler kontrol edilip onaylandıktan sonra yapılan ilk Türk Hava Yolları uçuş aktivitesinin gerçekleşmesiyle 5.000 bonus mil hesabına yansıtılacaktır.
  • 5.000 bonus mil bir kereye mahsus olarak verilecektir.
  • Rezervasyon ve check-in esnasında girilecek İsim-Soyisim Miles&Smiles üyeliğinizde yer alan İsim-Soyisim’ le birebir aynı olmalıdır.
  • Uçuş esnasında uçuş personeli tarafından tıbbi destek istenmesi durumunda Tıp Doktoru üyemizin yardımcı olması beklenmektedir.
  • Uçakta tıp doktorlarının yaptığı tüm müdahaleler ile hastadan gelebilecek tüm itirazlar tam sigorta güvencesi kapsamındadır.

 Similing Doctors'un tanıtım resmi ve yukarıdaki yazı Türk Hava Yollarının(THY)'nin resmi web sitesinden alınmıştır. 25.03.2013

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ