Dernek Başkanımız Prof. Dr. Başar CANDER, 29 Eylül 2013 tarihinde Ordu'da yapılacak olan ve ülkemizin tanınmış Tıp Doktorlarının katılacağı ” Ordu İli Sağlıkta Hizmet Günleri "Sempozyumu’nda davetli konuşmacı olarak bir sunum yapacak.

23.09.2013

Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Başar CANDER, T.C Sağlık Bakanlığı Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ve Ordu Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün, 28 - 29 Eylül 2013 tarihinde ortaklaşa gerçekleştirecekleri " Ordu İli Sağlıkta Hizmet Günleri Sempozyumu"na davetli konuşmacı olarak katılacaklardır.

Bu sempozyuma alanında tanınmış, Prof. Dr. Bingür SÖZMEZ, Prof. Dr. Ömer ÖZKAN, Prof. Dr. Canan KARATAY, Prof. Dr. Hakan HAKERİ, Prof. Dr. Fatma ARIN NAMAL gibi bilim adamları konuşmacı olarak katılacaklardır.

Prof. Dr. Başar CANDER, 29.09.2013 tarihinde Saat 11.00 - 11.40 arasındaki oturumda " Acil Hastanın 112, Kamu Hastane ve Özel Hastane Arasındaki Durağı " konulu bir sunum yapacaktır.

Sempozyumun web sayfası www.sagliktahizmetgunlari.com dur.