ATUDER Acil Görüntüleme Çalışma Grubu, Samsun 19 Mayıs Üni Tıp Fak Acil Tıp A.D'da Ultrasonografi (USG) kursu düzenledi.

3.02.2014

 Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Acil  Görüntüleme Çalışma Grubu, Başkanı Doç. Dr. A. Sadık GİRİŞGİN ve Çalışma Grubu Üyesi Uzm. Dr. Ferudun KOYUNCU ile birlikte, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D Başkanı ve Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Yücel YAVUZ'un ev sahipliğinde 02.02.2014 Pazar günü, OMÜ Acil Tıp Asistanlarına yönelik bir günlük USG kursu  düzenledi.

OMÜ asistanların büyük ilgisi ve katılımı ile yapılan USG kursunda öğleden önce teorik, öğleden sonra da iki grup halinde, canlı manken kullanılarak cihaz başında pratik eğitimler yapıldı.

Tüm katılımcılara tek tek tüm uygulamalar yaptırıldı.

Kursun sonunda tüm katılımcılara katılım belgeleri  verildi.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,

Bu kursun yapılmasında emeği geçen başta Acil Görüntüleme Çalışma Grubu Başkanı Doç. Dr. A. Sadık GİRİŞGİN'e, Grup Üyesi ve eğitmen Uzm. Dr. Ferudun KOYUNCU'ya  ve OMÜ Acil Tıp A.D Başkanı Doç. Dr. Yücel YAVUZ'a  misafirperverliği ve kursun başından sonuna kadar göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka için  teşekkür ederiz.

Fotoğraflar için tıklayınız

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ