30 Aralık 2014 USG Kursu Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi FOTOĞRAFLAR ve genel değerlendirme.

8.01.2015

Derneğimiz Asil üyelerinden ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Acil Tıp A.D Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet OKUMUŞ, 01.01.2015 tarihi itibariyle, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği Eğitim Görevlisi olarak atanmıştır.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,

Doç. Dr. Mehmet OKUMUŞ'a yeni görev yeAcil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER),  Ultrasonografi Akademisinin düzenlediği Ultrasonografi (USG) kursu Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 30 Aralık 2014 tarihinde İstanbul içinden ve dışından gelen 35 kişilik bir kursiyer gurubu ile yapıldı.

Bu kursta anlatılan konular;

Ultrasonografi Fiziği ve Cihazı Tanıma, Kardiyak Akslar, Odaklanmış ekokardiyografi Görsel, Hepatobilier, E-FAST ve Vena Kava Basısı, AAA ve DVT basısı  , Diğer Kullanım alanları .

Kursumuzda saat:15.00’a kadar teorik dersler anlatıldı. Daha sonra canlı mankenler üzerinde pratik uygulamlar yapıldı. Kursumuz  bir tam gün sürdü. Katılımcılarımıza kurs sonunda katılım belgeleri törenle verildi.

Kursun ilan edildiği ilk günden çok kısa bir sürede dolması, kursiyerlerin pozitif geri bildirimleri bizleri çok mutlu etti. Tüm kursiyerlerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, Kursun düzenlenmesinde emeği geçen başta dernek başkanımız Prof. Dr. Başar CANDER olmak üzere, Acil Görüntüleme Çalışma Grubu Başkanı Doç. Dr. A. Sadık GİRİŞGİN’e, ev sahibi ve Ümraniye E.A.H Acil Tıp Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Mehmet GÜL’e ve kursumuza  eğitmen olarak katılarak değerli tecrübe ve zamanlarını bizimle paylaşan;

Doç. Dr. Erden Erol ÜNLÜER

Uzm. Dr. Semih AYTAÇLAR

Uzm. Dr. Mehmet KOCABIYIK’a teşekkür ederiz.

Fotoğraflar için Tıklayınız inde başarılar dileriz

Fotoğraflar için Tıklayınız