ATUDER Resüsitasyon Çalışma Grubu Başkanı Prof.Dr.Mehmet GÜL, Sultanbeyli Devlet Hastanesi ve Beykoz Devlet Hastanesi’nde çalışmakta olan acil tıp uzmanlarını ziyaret etti.

12.06.2014

ATUDER Resüsitasyon Çalışma Grubu Başkanı Prof.Dr.Mehmet Gül Sultanbeyli Devlet Hastanesi ve Beykoz Devlet Hastanesi’nde çalışmakta olan acil tıp uzmanlarını ziyaret etti. Acil servisleri ve çalışma şartlarını yerinde inceledi. ATUDER olarak uzmanlarımıza gereken desteğin verilmesine hazır olunduğu ifade edildi. 

Sultanbeyli Devlet Hastanesi’nde Prof.Dr.Mehmet Gül’ü, acil tıp uzmanı ve aynı zamanda başhekim yardımcılığı görevini yürüten Uzm. Dr. Semih Korkut ile acil tıp uzmanı Dr. Ahmet Demir karşıladı. Acil servislerinde acil tıp uzmanlarının çalışmasıyla beraber gelinen noktalara dikkat çektiler. Daha sonra acil servis alanı gezildi. Görev yapan diğer hekimlerle tanışıldı. Acil serviste görev yapan, aynı zamanda 43.İKYD kursuna katılan hemşire hanımların ikramlarından sonra hastane başhekimi Uzm.Dr.Halim Ömer Kaşıkçı ziyaret edildi. Kendileri yapılmakta olan yeni hastaneyle ilgili bilgi verdi ve acil servisin hastanelerinin vitrini olduğunu, bu yüzden acil tıp uzmanlarına değer verdiklerinden bahsetti.

Daha sonra Beykoz Devlet Hastanesi’ne geçildi. Prof.Dr.Mehmet Gül’e burada acil tıp uzmanları Dr. Alev Eceviz, Dr. Onur Zorbozan ve Dr.Hakan Şahin ev sahipliği yaptı. Acil servis alanı gezildi. Görev yapan hekimlerle tanışıldı. Hastane başhekimi Op.Dr.Abdurrahman Besler ve başhekim yardımcısı Uzm.Dr.Oğuz Ayhan ziyaret edildi. Hocamız, acil tıp uzmanları ile beraber yemek yedikten sonra hastaneden ayrıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ