Uluslararası Bütünleşik Sağlık Bakım Kongresi

Bilimsel Program için tıklayınız

Kurslar için Tıklayınız

Kongreye Katılım Ücretsizdir.

Uluslararası Bütünleşik Sağlık Bakım Kongresi 21-22-23 Ekim 2015 tarihleri boyunca devam edicektir.

Kongreye Gelen Katılımcılar;

• Sağlık Turizmi

• Tıbbi Atık Yönetimi

Değerli Misafirlerimiz;

Sağlık Ve Sosyal Dernekler Federasyonu (SADEFE) olarak İstanbul Uluslararası Bütünleşik Sağlık Bakım Kongremize sizleri davet etmekten son derece mutluluk duyuyoruz.

Bu yıl CNR sağlık fuarındayız. Köklü fuarcılık deneyimi ile sektörde önemli bir yer edinen CNR sağlık fuarında, akademik kongre, sempozyum ve kurslarla birlikte sizlerle buluşacak olmak bize büyük bir heyecan vermektedir.

Bölgesinde lider olan ülkemizin sağlık ve sosyal alanda da lider ülke olma vizyonuna katkı sağlayacak olan bu organizasyonun federasyonumuz ve CNR fuarcılık ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilmesi bizleri ayrıca gururlandırmaktadır.

Kongremizde yaklaşık 50’ye yakın ülkenin üst düzey yöneticisinin katılacağı ve ülkemizin son 10 yılda başarmış olduğu sağlıkta dönüşüm programı ve sosyal alandaki reformların tartışılacağı oturumlar, sizlerin katılım ve katkılarınızla gelecek kuşaklara yönelik sağlık ve sosyal alanda geliştirilecek politikalara model olarak sunulacaktır.

Sağlık alanında sürdürülebilirlik konusu son yıllarda olduğu gibi gelecekte de en çok tartışılacak konuların başında gelmektedir. Bu nedenle kongremizde sağlıkta etkin kaynak yönetimi ve şehir hastanelerinin finansal sürdürülebilirliğe katkısı tartışılacaktır.

Özellikli sağlık hizmetleri ve tıbbi cihaz planlaması yıllara yaygın ihtiyaç ve yüksek teknoloji gereksinimi konuları görüşülecektir.

Sektör temsilcileri, sağlık yöneticileri ve kullanıcılarını aynı ortamda buluşturarak; yerli tıbbı cihaz üretimi ve off-set alımlarının mevcut durum ve geleceği, şehir hastanelerinin tıbbi cihaz ve donanım stratejisi, satın alma politikalarının değerlendirmelerinin yapılmasına katkı sağlanacaktır.

Siz değerli misafirlerimize sağlık fuarı, kongre ve kurslarımıza katılımlarınız için şimdiden teşekkür ediyor, bir arada olmak dileğiyle saygılarımızı sunuyorum.

Op. Dr. Orhan KOÇ

SADEFE