19. Acil Tıp Sempozyumu "Vaka Sempozyumu"

Çok Kıymetli Meslektaşlarımız,

17–19 Eylül tarihleri arasında ATUDER, Mardin Artuklu Üniversitesi ve Mardin ili Kamu Hastaneler Birliği ile beraber yapmayı planladığımız “Mardin Vaka Sempozyumunu”  bölgede başlayan ve halen devam etmekte olan hadiseler nedeni ile belirtilen tarihlerde yapamayacağımızı belirtmek zorundayız. Konu ile ilgili olarak Mardin İl Emniyet ve Turizm Müdürlükleri, Mardin Artuklu Üniversitesi, katılımcılar, konuşmacılar ve sempozyumun yapılacağı otel (Erdoba Otel) yetkilileri ile yaptığımız istişareler; olası güvenlik problemlerinden dolayı bu sempozyumun önümüzdeki Eylül ayı içerisinde yapılmamasının daha doğru olacağı kararı ile neticelenmiştir. Bu sempozyum önümüzdeki birkaç ay içerisinde ya yine Mardin’de (güvenlik sıkıntısı çözülmesi halinde) veya bölgede şehirlerinden (tercihen Gaziantep ili) birisinde yapılacaktır. Meslektaşlarımızın güvenliğini önceleyerek ve de üzülerek vermek durumunda kaldığımız bu karara nazar-ı müsamaha ile bakılacağını ümit ediyoruz.

Acil Tıp Camiasına saygı ile duyurulur.

ATUDER YK Adına

Dr. Behçet Al