Dinamik Acil Tıp Eğitimi (EM - D@TE) 3

Bilimsel Program için Tıklayınız

Davet Mektubu

Değerli hekimler ve hekim adayı tıp fakültesi öğrencileri; Acil Servislerde görev yapmak günümüzde oldukça zevkli ama bir o kadar da yorucu ve riskli bir iştir. Devlet hizmet yükümlülüğü kapsamında doktorlar mezuniyet sonrasında genellikle Acil Servislerde istihdam edilmektedir. Yapılan anket çalışmaları  ve birebir konuşmalarda, yeni mezun olmuş hekimlerin ciddi bir oranının Acil Serviste çalışırken kendisini yetersiz hissettiği ve kaos/kriz yönetimi konusunda daha çok bilgi ve tecrübeye sahip olmayi arzuladığı görülmektedir.

Acil Tıp Uzmanları Derneğinin desteğiyle 2018 yılı Mayıs ayında başlattığımız Dinamik Acil Tıp Eğitimi Sempozyumları büyük ilgi görmüş, her kesimden doktorun katılmayı istediği bir platforma dönüşmüştür.

Bu kapsamda 3.sünü 5-6-7 Nisan'da İzmir'de gerçekleştireceğimiz "Dinamik Acil Tıp Eğitimi"ne; Acil Servis yönetimi, Acilde karsilasilabilecek en sık hastalıkların güncel yaklaşımı  ve birinci ikinci basamakta çalışmanın püf noktalarını merak eden hekimlerimiz ve tıp fakültesi öğrencileri davetlidir.

5 Nisan'da Atölyelerle pratik uygulamalar küçük gruplar halinde Urla Karantina Adasında gerçekleştirilecektir. Atölyelerin ön kayıtları dolmuştur.

6-7 Nisan'da Sempozyumumuzda klasik sunumlar, oturumlar, fuaye aktiviteleri, sosyal birliktelik ve motive edici ve eğlenceli bir çok
gösteri yer alacaktır. Ön kayıtlar devam etmektedir.

"Acilde Yalnız Değilsiniz"
EMDATE

Uzm. Dr. Sıtkı Sarper SAĞLAM

Kayit ve detayli bilgi icin www.emdate.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

• ATA SIM Competition 19’
  • Bilim Acil'de Asistan Sunum Yarışması
  • Bilim Acil'de Asistan Bilgi Yarışması
  • Acil Kritik Yoğun Bakım Kursu