Acil Yoğun Bakım Kursu 13 - 14 Temmuz 2018 istanbul genel bir değerlendirme

18.07.2018

Acil Tıp Uzmanları Derneği Yoğun Bakım Çalışma Grubu’nun eğitim faaliyetleri kapsamında düzenlenmekte olan “Yoğun Bakım” kursumuzu, 13-14 Temmuz 2018 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirdik.

ATUDER ve Bahçeşehir Üniversitesi Medical Park Göztepe Hastanesinin katkılarıyla organize edilen bu kursumuza 27 kursiyer katılmıştır.

Kursiyerlerimize temel yoğun bakım ve mekanik ventilasyon konularında hem teorik bilgiler verilmiş hem de ayrıntılı pratik uygulamalar yapılmıştır.Son derece olumlu ve bilimsel bir ortamda gerçekleşen kursumuza ev sahipliği yapan Bahçeşehir Üniversitesi Medical Park Göztepe Hastanesi’ne ve bu kursun giderek daha da büyümesini sağlayan Acil Tıp Uzmanları Derneği Yoğun Bakım Çalışma Grubu’nun değerli ve özverili eğitmenlerine sonsuz teşekkür ederiz.

Ayrıca kursumuzda bizden desteklerini esirgemeyen başta Yiğit Medical firması olmak üzere, SonoSite USG grubuna ve Ertunç Özcan firmasına teşekkür ederiz.Acil Tıp Uzmanları Derneği’nin düzenlemiş olduğu  her bilimsel etkinlikte olduğu gibi, bütün sekreterya hizmetlerinin altından başarıyla çıkan, büyük bir özveriyle çalışan dernek sekreterimiz Menderes HAZIR’a çok teşekkür ederiz. 

Yoğun Bakım Çalışma Grubu adına 

Doç. Dr. Y. Kemal GÜNAYDIN

Kursun tüm Fotoğraflarına bakmak için tıklayınız.

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ