Kınıyoruz.

Bir gaspçı tarafından gerçekleştirilen iki ayrı saldırıda Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fuat Mehmet Park ve Torbalı Devlet Hastanesi hekimi Dr. Harun Gülcemal’in eşi Hatice Gülcemal hayatını kaybetmiştir.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fuat Mehmet Park, daha önce 17 suçtan sabıkası bulunan bir şahıs tarafından gece saat 21:00 civarında evine zorla girilerek gasp edilmeye çalışılmış ve ateşli silah ile başından vurulmuştur.

Ağır yaralı halde Torbalı Devlet Hastanesine kaldırılan Dr. Fuat Mehmet Park, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Zanlı aynı bölgede ikâmet eden Torbalı Devlet Hastanesi’nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Harun Gülcemal’in evine de aynı şekilde gasp amaçlı girmeye çalışmış, saldırıda hekimin eşi Hatice Gülcemal’i silahla vurarak öldürmüştür.

Olay sonrasında gaspçının yeri, emniyet ekipleri tarafından tespit edilmiş ve çıkan çatışmada bu kez bir polis memuru ağır yaralanmıştır. Yaralanan emniyet mensubunun tedavisi devam etmektedir. Fail, kısa süre önce emniyet ekipleri tarafından yaralı olarak ele geçirilmiştir.

​Vahşice yapılmış olan bu saldırı sadece Dr. Fuat Mehmet Park​ ve Dr. Harun Gülcemal’in eşi Hatice Gülcemal​'e ​değil, tüm doktorlara yapılmıştır, tüm insanlığa yapılmıştır. Kabul edilebilir değildir. Bu insanlık dışı davranışı yapanların tarih boyunca lanetle anılacağını biliyoruz ve adalet önünde cezalarının verilmesini  istiyoruz

Ağır yaralı polis memumurumuza da acil şifalar diliyoruz.

• Basic Point Of Care Ultrasound Three Days
  • Emergency Practies in Sports, Spora Acilci Bakış
  • 27. Acil Tıp Güz Sempozyumu
  • 3. Uluslararası ve 13. Akademik Geriatri Kongresi