İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı " Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor" Ödülüne Dr. Rabia CAN layık görüldü.

14.07.2020

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) olarak, derneğimizin kuruluş amaçları içerisinde de yer alan

• Tıp öğrencilerinin acil tıp uzmanlığını seçmelerini desteklemek,
  • Tüm hekimlerin ve tıp öğrencilerinin temel acil tıp konularında eğitim almalarını teşvik etmek ve eğitim standartlarını belirlemek,

Bu amacımıza uygun olarak 2007  yılından beri düzenli olarak vermekte olduğumuz "Acil Servis Stajında Yılın En Başarılı İntern Doktor " ödülümüze İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa  Tıp Fakültesi'nden Dr. Rabia CAN layık görüldü.

Covid - 19 Pandemisi koşullarından dolayı,  13.07.2020 tarihinde Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sait GÖNEN Bey'in makam odasında, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Metin KAFADAR ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Elif GÜZEL MEYDANLI Hanım'ın katılımlarıyla yapılan küçük bir törenle plaketimizi ve belgemizi Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER ve Prof. Dr. Mustafa Sait GÖNEN birlikte verdiler.

Ayrıca intern doktora ATUDER Başkanı  Prof. Dr. Başar CANDER, Acil Dahiliye kitabını imzalayarak hediye etti.

Derneğimiz tarafından çok önemsenen bu ödülümüzle ilgili olarak, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösterdikleri hassasiyetten dolayı,  İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,  Dr. Rabia CAN 'ı Acil Tıp camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.