Yılın En iyileri

3.05.2017

ATUDER 2017 Kongrelerinde yeni bir uygulamamızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Bu yılki kongrelerimizde “yılın asistanı, yılın uzmanı ve yılın kliniği” isimli bir faaliyetimiz olacaktır.

Amaç: Bu kadar yoğun bir tempo ile çalışan asistan, uzman ve kliniklerimizi yılda bir kez de olsa fark etmek, tebrik etmek, teşvik etmek, ödüllendirmek; başarılarını alkışlamak ve alkışlatmak istiyoruz. Elbette ki bu tebrikleri her Acil Tıp meslektaşlarımız çok fazlasıyla hak etmektedir. Ancak “sembolik” bir teşekkür şeklinde de olsa bazı meslektaşlarımızı onurlandırmak istiyoruz. Bununla beraber ödüllendirilecekler bu alanda çalışanların en iyisi olmayabilirler; “yapılacak başvurular arasında en iyilerini” seçe imkânımız olacak.

İçeriği ile ilgili olarak: Kongre ve ATUDER web sayfasında bir alan açılacak. Yılın asistanı, yılın uzmanı ve yılın kliniği adayı olmak isteyenler bu sayfada kayıtlarını yapacaklar. Kayıt sırasında kendileri ile veya klinikleri ile ilgili olarak özgeçmişlerini belge olarak sunacaklar. Dikkate değer gördükleri veya anlaşılmasını, fark edilmesini istedikleri konulara vurgu yapacaklar. Süre bittikten sonra başvurular bir komisyon marifetiyle incelenecek ve puanlandırılacak. En başarılı olanlar kongrede ödüllendirileceklerdir.

Ödüller: Bu çalışmayı yapan ve sonuçlandıracak komisyon bu ödüllerin kongrede açıklanmasını uygun gördüler. Ama ödülleri hak edecek meslektaşlarımızın meslek ve çalışma onuruna layık ödül töreni olacaktır.

Saygılarımızla

ATUDER

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ