Acil Yoğun Bakım Kursu 10 - 11 Ağustos 2018 İstanbul genel bir değerlendirme.

Acil Tıp Uzmanları Derneği Yoğun Bakım Çalışma Grubu’nun eğitim faaliyetleri kapsamında düzenlenmekte olan “Yoğun Bakım” kursumuzu, 10-11 Ağustos 2018 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirdik. ATUDER ve SBÜ Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin katkılarıyla organize edilen bu kursumuza değişik branşlardan 45 kursiyer katılmıştır.

Kursiyerlerimize temel yoğun bakım ve mekanik ventilasyon konularında hem teorik bilgiler verilmiş hem de ayrıntılı pratik uygulamalar yapılmıştır. Son derece olumlu ve bilimsel bir ortamda gerçekleşen kursumuza ev sahipliği yapan SBÜ Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne teşekkürü bir borç biliriz.  Yaklaşık 1 yıl önce başlayan “Yoğun Bakım” kurslarımızın giderek daha da büyümesini sağlayan, gerek yurt içinden gerekse yurt dışından yeni kurslar için yoğun talepler almasını sağlayan Acil Tıp Uzmanları Derneği Yoğun Bakım Çalışma Grubu’nun değerli ve özverili eğitmenlerine sonsuz teşekkür ederiz.

Yoğun Bakım Çalışma Grubu olarak aynı heyecan ve çalışma azmi ile talep gelen tüm şehir ve ülkelere önümüzdeki dönemde gücümüz yettiğince gitmeye çalışacağız.  Ayrıca kursumuzda bizden desteklerini esirgemeyen başta Yiğit Medical firması olmak üzere, SonoSite USG grubuna ve Ertunç Özcan firmasına teşekkür ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği’nin düzenlemiş olduğu  her bilimsel etkinlikte olduğu gibi, bütün sekreterya hizmetlerinin altından başarıyla çıkan, büyük bir özveriyle çalışan dernek sekreterimiz Menderes HAZIR’a çok teşekkür ederiz.

Yoğun Bakım Çalışma Grubu adına Doç. Dr. Y. Kemal GÜNAYDIN

Kurs Fotoğraflarına bakmak için aşağıdaki resmi tıklayınız.

• Basic Point of Care Ultrasound  Course Jordan
  • Basic Point of Care Ultrasound  Course India