Acil Yoğun Bakım Kursu Kocaeli genel bir değerlendirme

Acil Tıp Uzmanları Derneği Yoğun Bakım Çalışma Grubu’nun eğitim faaliyetleri kapsamında düzenlenmekte olan “Yoğun Bakım” kursumuzu, 5 - 6 Ekim 2018 tarihlerinde Kocaeli’nde gerçekleştirdik.

ATUDER ve SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin katkılarıyla organize edilen bu kursumuza değişik branşlardan 25 kursiyer katılmıştır. Kursiyerlerimize temel yoğun bakım ve mekanik ventilasyon konularında hem teorik bilgiler verilmiş hem de ayrıntılı pratik uygulamalar yapılmıştır. Son derece olumlu ve bilimsel bir ortamda gerçekleşen kursumuza ev sahipliği yapan SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ve aynı zamanda eğitmenlerimizden olan Acil Tıp Kliniği İdari Sorumlusu Uzm. Dr. H. Cahit Halhallı’ya teşekkürü bir borç biliriz.

Ayrıca kursumuzda bizden desteklerini esirgemeyen Ertunç Özcan firmasına teşekkür ederiz. Yaklaşık 1 yıl önce başlayan “Yoğun Bakım” kurslarımızın giderek daha da büyümesini sağlayan, gerek yurt içinden gerekse yurt dışından yeni kurslar için yoğun talepler almasını sağlayan Acil Tıp Uzmanları Derneği Yoğun Bakım Çalışma Grubu’nun değerli ve özverili eğitmenlerine sonsuz teşekkür ederiz.

Yoğun Bakım Çalışma Grubu olarak aynı heyecan ve çalışma azmi ile talep gelen tüm şehir ve ülkelere önümüzdeki dönemde gücümüz yettiğince gitmeye çalışacağız.

Acil Tıp Uzmanları Derneği’nin düzenlemiş olduğu  her bilimsel etkinlikte olduğu gibi, bütün sekreterya hizmetlerinin altından başarıyla çıkan, büyük bir özveriyle çalışan dernek sekreterimiz Menderes HAZIR’a çok teşekkür ederiz.

Yoğun Bakım Çalışma Grubu adına Doç. Dr. Y. Kemal GÜNAYDIN

Fotoğraflara bakmak için tıklayınız.

• Görsellerle Acil Tıp Yarışması
  • 15. Ulusal Acil Tıp Kongresi,  6.Intercontinental Emergency Medicine Congress, 6. Internatioanal Critical Care and Emergency Medicine Congress
  • Acil Yoğun Bakım Kursu Gaziantep
  • 4th International Emergency and Family Medicine Sympozium