Geçmiş olsun #elazığ #malatya

26.01.2020

Çok Kıymetli Meslektaşlarımız
 
Malumuz üzere, 24 Ocak 2020 tarihinde, akşam saat 20.55 civarında merkez üsü Elazığ Sivrice ilçesi olan ve bir çok çevre illerini etkileyen şiddetli bir deprem meydana geldi. Depremler ülkemizde aşina olduğumuz bir gerçek olsa da bu elim hadisede hepimizin yüreği ağzına geldi.
 
İlk dakikalardan itibaren ülkenin her kesiminde insanların yardım için seferber olması hakikatten takdireye şayan ve ülkemizin istikbali hakkında ümitvar olmamızı gerektiren çok güçlü bir parametre oldu. 
 
Tüm ülkeyi ve sevenlerimizi hüzne boğan bu deprem olayında vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara şifalar diliyoruz.
 
Hiç bir maddi ve manevi karşılık beklemeksizin olay yerinde çalışan tüm kurtarma ekiplerini, hastanelerde gece gündüz  nöbete koşan sağlık çalışanlarını, yemek için sıcak aş, ısıtmak için battaniye ve giyecek dağıtan; evinini ve eşyalarını bu soğuklarda dışarda kalanların kullanımına açan ve daha bilmediğimiz nice yardım ve destekleri sağlayan sivil-memur-amir herkesi tebrik ediyoruz. 
 
ATUDER

 

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ