SonoSchool, İstanbul’da üçüncü kez Avrupa Akreditasyon Kurumu’ndan Akredite Ultrason Kursunu Düzenledi!

15.06.2021

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)’in ultrasonografi eğitimi birimi olan ‘SonoSchool’, İstanbul’da Avrupa akreditasyon Kurumu’nca (European Accreditation Council for Continuing Medical Education- EACCME) akredite edilen üçüncü ultrasonografi kursu olan “Bedside Point-of-Care Ultrasound Course” kursunu 12 Haziran 2021 günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirdi.

Bu Kursla birlikte SonoSchool, uluslararası düzeyde 15. kursunu düzenlemiş oldu.

Avrupa Tıpta Sürekli Eğitim Akreditasyon Konseyi tarafından akredite edilen kursa 41 kursiyer katıldı.

Kurs boyunca Covid-19 salgınına karşı önlemler titizlikle uygulandı. Teorik eğitimlerin yanı sıra pratik eğitimlerin de birebir olarak canlı manken üzerinde verildi. Kurs sonunda ATUDER Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER ve SonoSchool Başkanı ve ATUDER yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Erden Erol ÜNLÜER’in kapanış konuşmalarının ardından katılımcılara ATUDER-SonoSchool ve European Accreditation Council for Continuing Medical Education (EACCME) tarafından verilen sertifikalar dağıtıldı.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak bu kursun gerçekleşmesinde ki katkılarından dolayı tüm ekibe teşekkür ederiz.

Fotoğraf albümüne bakmak için tıklayınız.

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ