Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun! ✨

9.04.2024

Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz, sevgiyi, hoşgörüyü gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayını uğurlarken, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Toplumsal dayanışma ve birliğimizin temel taşlarından olan bayramlarımız, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olduğundan, hepimiz için büyük anlam taşımaktadır.
 
Bayram günleri, milli ve manevi değerlerimizi bütün güzellikleriyle hissettiğimiz, kırgınlık ve küskünlüğü bir kenara bırakarak barıştığımız müstesna günlerdir. Bu günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek, ortak hedefimiz olmalıdır. Bu günleri fırsat bilerek aramızdaki sevgi, merhamet, kardeşlik ve hoşgörü duygularını güçlendirmemiz bayramı gerçek anlamda idrak etmemizi sağlayacaktır.
 
Ayrıca bu mukaddes günlerde, şehit ailelerimizi, şanlı gazilerimizi, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, hasta, yaşlı, yetim, öksüz ve kimsesiz kardeşlerimizi hatırlamalı, telefonla da olsa kendilerinin yalnız olmadıklarını onlara hissettirebilmek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. 
 
Çeşitli sebeplerle özelliklede Covid-19 ve şiddet mağduru vefat eden ve öldürülen tüm doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarına da Allah Rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
 
Bu vesile ile başta Acil Servislerimizde  çalışan uzman ve asistan hekimlerimiz ile tüm sağlık çalışanı meslektaşlarımızın, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyoruz. 
 
Özellikle bu uzun bayram tatilinde acil servislerde hizmet verecek meslektaşlarımız için mesailerinin kolay, huzurlu ve mutlu geçmesini diliyoruz. 
 

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ