Acil Tıp Okulu(ATOK) Acilde Adli Tıp Eğitimi 11 - 12 Ocak 2013 İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde başladı.

15.01.2013

Acil Tıp Okulu(ATOK)'un  bu yıl düzenlediği ikinci eğitim olan Acilde Adli Tıp 11-12 Ocak 2013  İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde başladı.

Ege Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesinin Adli Tıp alanındaki değerli hocalarının eğitmen olarak katılımı ile  gerçekleştirilen eğitimin birinci günü yine yoğun bir katılımla devam ediyor.

Acil servislerde sıkça karşılaşılan şiddet, şiddeti doğuran sebepler, baş etme yolları, iletişim problemleri, tıbbi uygulama hataları nedir ve neden olur, adli olgudan örnek ve delil nasıl alınır ve nereye gönderilir gibi konular anlatıldı.

Ayrıca birinci günün son konusu olan, Olgularla Acilde Adli Vakalar konusu, katılımcıların yoğun ilgisi ile uzun süre interaktif bir şekilde devam etti.

Katılımcılar deneyimlerini, başlarından geçen adli olayları ve merak ettikleri konuları, Adli Tıbbın değerli hocaları ile paylaşarak görüş alışverişinde bulundular.

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ