Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Başar CANDER, 29 Eylül 2013 tarihinde Ordu'da yapılan ” Ordu İli Sağlıkta Hizmet Günleri "Sempozyumu’nda konuşma yaptı, Ordu Devlet Hastanesi ile Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisini gezdi. Burada çalışmakta olan Acil Tıp Uzmanlarının sorunlarını dinledi.

2.10.2013

 Dernek Başkanımız Sayın Prof. Dr. Başar CANDER, T.C Sağlık Bakanlığı Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ve Ordu Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün, 29 Eylül 2013 tarihinde ortaklaşa gerçekleştirdikleri " Ordu İli Sağlıkta Hizmet Günleri Sempozyumu"na davetli konuşmacı olarak katıldı.

Prof. Dr. Başar CANDER, 29.09.2013 tarihinde Saat 11.00 - 11.40 arasındaki oturumda " Acil Hastanın 112, Kamu Hastane ve Özel Hastane Arasındaki Durağı " konulu bir sunum yaptı. Sempozyumun sonunda kendisine katılımlarından dolayı plaket takdim edildi.

Daha sonra Ordu Devlet Hastanesi Acil Servisi ile Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servislerinde çalışmakta olan dernek asil üyelerimiz, Uzm. Dr. Kubilay VURAL, Uzm. Dr. Tarık ACAR, Uzm. Dr. Cesarettin DİKMETAŞ ve hastane yetkilileri ile birlikte incelemelerde bulundu.

 

 

 

 

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ