Akut Koroner Sendrom (AKS) Acil Servis Yönetimi ve Yenilikler Toplantıları 22 Kasım 2014 Dedeman Otel Bostancı/İstanbul Toplantı değerlendirilmesi.

26.11.2014

Acil Tıbbın Saygıdeğer Üyeleri,

22 Kasım 2014 tarihinde Dedeman Bostancı otelde 48 acil tıp uzmanı ve öğretim üyesinin katıldığı 2. toplantımızı yaptık.

Toplam 72 acil tıp uzmanının çalıştığı anadolu yakasında 10 uzmanımız nöbetçi, 6 uzmanımızda şehir dışında, 1 uzmanımız yurtdışında olduğundan toplantılarımıza katılamadığını bildirdiler. Katılamayan bu arkadaşlarımızdan 9' u avrupa toplantılarımıza katılmak istediklerini bildirdiler, bizde memnuniyetle kabul ettik.. Yani mazereti olmayan uzmanlarımızın yaklaşık %90' yla beraberdik ..

Anadolu yakasında çalışan acil tıp uzmanlarının büyük bir kısmının toplantımıza katılmış olması bizleri çok mutlu  etti, huzurlarınızda hepsine çok teşekkür ediyorum..

Bu toplantılardan aklımızdan kalan en önemli sonuç büyüyen camiamızın birbirini tanımaya çok ihtiyacı olduğuydu. Birbirimizi tanıya tanıya, konuşa konuşa, anlaşa anlaşa büyüyeceğiz ve sonunda bir olup çok daha güçleneceğiz.

Uzun lafın kısası gerçekten de "kahve bahane sohbet şahane" toplantıları olanca hızıyla devam edecek.

6 Aralık 2014 de bu sefer istanbul avrupa yakasında bir aradayız ..

Firma yetkililerimiz isimlerinize hazırlanmış davetiyeleri sizlere ulaştıracak, sizleri teker teker arayacak ve toplantıya katılım teyidinizi alacaktır . 

Avrupalılar sıra sizde haydi okula ...

Doç. Dr. Selahattin KIYAN

ATOK Müdürü

Toplantı Fotoğrafları

 06 Aralık 2014 İstanbul Avrupa Yakası Bilimsel Program

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ