ATUDER WEB SİTESİ YENİLENDİ

19.02.2015

Uzun süredir kullanmakta olduğumuz web sitemizi sizlerden gelen talep ve istekler doğrultusunda yenilemiş bulunuyoruz. Yeni görsel tasarımı ile ihtiyaçlarınıza daha iyi cevap vereceğini ve beğeneceğinizi umuyoruz.
Tasarımı ve alt yapısı tamamen yenilen sitemiziin kullanıcı arayüzü kolay olmasını, içeriğinin zengin ve kullanımının kolay olmasını ön planda tuttuk. Eski sitede yer alan içeriklerin hepsi yeni sitemizde de yer almaktadır. Ayrıca dökümanlar kısmına kayıt ile girilmesini kaldırarak; bilgiye ve belgeye gerek siteden direkt olarak gerekse de arama motorlarından daha kolay ulaşılmasını hedefledik.
Sitenin yenilenmesinde her türlü aşamasında uyumlu olarak çalıştığımız ve 7-8 yıldır bize her türlü desteği veren lookus firmasına, maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda hissettiğimiz ATUDER YK başkanımız Prof. Dr. Başar CANDER’e, ATUDER YK üyelerine ve önerileri ile bizleri destekleyen tüm acil tıp uzmanı arkadaşlarımıza  teşekkürlerimi sunuyorum.
Her şey; her zaman en iyisine layık olan ACİL TIP camiası için… Sayın Başkanımızın da dediği gibi “Bizi izlemeye devam edin…”
YAZARLAR


AYIN MAKALESİ