ATUDER, 2014 Yılı Acil Tıbbın gelişimine katkıda bulunan Rektör, ve Hastane Yöneticilerine ödülleri törenle verdi.

26.02.2015

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) 'in bu sene ikincisini düzenlediği geleneksel Bolu Acil Buluşması Toplantısında, 2014 yılı içerisinde Acil Tıbba katkıda bulunan yöneticilerimize ödülleri törenle takdim edildi.

2014 Yılın Rektörü Ödülü; Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Süleyman BAYKAL Bey'e verildi. Ancak kendisi yoğun işlerinden dolayı törene katılamadı. Plaketimizi ve hediyemizi sayın hocamız adına Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp A.D Başkanı Sayın Doç. Dr. Abdülkadir GÜNDÜZ Bey'e verildi.

Fotoğraflar için Tıklayınız.

      

          

 

2014 Yılı Hastane Yöneticisi Ödülü ise iki hocamıza birden verildi.

İlk olarak, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Derneğimiz Asil Üyesi Doç. Dr. Mehmet Nuri BOZDEMİR'e ödülümüzü ve hediyesini, Dernek Başkanımız Prof. Dr. Başar CANDER hocamız verdi.

   

İkinci olarak, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticisi ve derneğimiz kurucu üyelerinden Sayın Prof. Dr. Hakan GÜVEN'e ödülümüzü ve hediyemizi Dernek Başkanımız Prof. Dr. Başar CANDER hocamız verdi.

    

Bu ödüllerin verilmesinde emeği geçen herkese, başta Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Başar CANDER olmak üzere teşekkür ederiz.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)

              Yönetim Kurulu

 

 

 

 

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ