17. Acil Tıp Sempozyumu 20 - 21 Mart 2015 Konya Genel değerlendirme.

22.03.2015

Saygıdeğer Üyelerimiz,

20-21 Mart 2015 tarihinde Meram Tıp Fakültesi ev sahipliğinde ATUDER, Konya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Necmettin Erbakan Üniversitesi işbirliği ile 17. Acil Tıp Sempozyumu’nu başarı ile gerçekleştirmenin mutluluğunu sizinle paylaşıyoruz.

Sempozyum içerisinde Anabilim Dalımızın 20. Yıl kuruluşunu da ilk günden bugüne emeği geçen tüm öğretim üyesi, uzman, asistan, hemşire ve diğer sağlık personelleriyle dolu dolu kutladık. Sempozyum’un gerçekleştirilmesinde öncü rolü olan ATUDER Başkanı Sayın Prof. Dr. Başar Cander başta olmak üzere emeği geçen, büyük özveriyle çalışan Uzm. Dr. Mustafa Gülpembe ve Doç. Dr. Sedat Koçak’a, destekleriyle kliniğimiz öğretim üyeleri, asistanları ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.

Ayrıca ülkemizin çok farklı yerlerinden gelerek doyurucu bilimsel sunumları ile katkı sunan değerli öğretim üyesi ve uzman arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederiz. Çınar ağacının dallarının nerelere uzandığını, ne güzel meyveler verdiğini görmek bizleri çok onurlandırdı, duygulandırdı. 20. Yıl kutlamasını baharın başlangıcı Nevruz ile kutlarken, KIŞ’ın kutlamaya adeta “ben de lapa lapa yağan kar ile konfeti yağmuru şeklinde iştirak ediyorum” dediğine şahit olduk.

Nice 20. Yıllarımızı tüm dostlarımızla kutlamak dileğiyle, sağlıcakla

Prof. Dr. Mehmet GÜL

Organizasyon Adına

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ