6. Bronkoskopi Kursu 09 Haziran 2015 İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Bolu.

11.06.2015

Hızına yetişilemeyen yoğunlukta program yoğunluğu olan Acil Bronkoskopi Çalışma Grubunun 09.06.2015 tarihinde Abant İzzet Baysal Üniversitesi izzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi Konferans Salonunda düzenlediği kursumuz başarı ile bitirildi.

Bu kurs; Bolu’da ve İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen Acil Tıp eğitim kliniğinin ilk kurs programı olmasıyla diğer kliniklerin de bu tür etkinlikler  düzenlemesine öncülük yapacaktır.

Bronkoskopi kursuna  Bolu ve Düzce başta olmak üzere Çorum’dan da gelen toplam 34 kişilik kursiyer ekibiyle yapıldı.

Bronkoskopi kursunda başta Acil Tıp Uzmanları olmak üzere, Acil Tıp Asistanları, Göğüs cerrahisi ve aile hekimliği gibi diğer uzmanlık alanlarından oluşan bir kursiyer grubu ile yapıldı.

Bronkoskopi kursunu yoğun ilgi ile takip eden kursiyerlerimize teorik eğitimin yanında maket başı pratik eğitimlerde verildi.

Özellikle pratik eğitimlere ilgi çok yüksek düzeydeydi.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak,

Acil Bronkoskopi Kurs Direktörü  Doç. Dr. Arif DURAN’a, kurs eğitmenleri olan; Yrd. Doç. Dr. Mansur Kürşad ERKURAN’a, İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Eğitim Kliniği Eğitim sorumlusu Doç. Dr. Tarık OCAK’a, Uzm. Dr. Utku Murat KALAFAT’a ve Uzm Dr. Canan AKMAN’a teşekkür ederiz. 

Bronkoskopi kursuna kayıt yaptırıp katılmak isteyen ancak kontenjan olmadığı için kursumuza alamadığımız meslektaşlarımızı, daha sonra yapılacak olan  kurslarımıza bekleriz. Kurs taleplerinizi dernek sekreterimiz Menderes Bey’e iletebilirsiniz.

Fotoğraflara bakmak için tıklayınız.

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ