Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi 2014 -2015 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Tıp Stajında En Başarılı İntern Doktor" Ödülü Dr. Hüseyin ZİHNİ 'ye verildi.

19.06.2015

Acil tıp stajı, her hekimin hafızasında yorgunluğa rağmen güzel anılarla yerleşmiş olan bir stajdır. Burada öğrencilik değil hekimlik yapma fırsatı bulunur. Dolayısı ile böylesi ince, şık bir düşünce ile acil tıp stajında iyi çalışmanın ödüllendirilmesi anlamına gelen bu güzel organizasyon acil tıpçılar olarak bizi gururlandırmaktadır. Bu ödüllendirme, hem acil tıbbın farkını ortaya koymakta hem de öğrencilerimizin staj süresince daha şevkle çalışmasını sağlamaktadır.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi 2014-2015 yılı mezuniyet töreninde en başarılı ilk üç öğrencimize ödülleri ve diplomaları takdim edildikten sonra  “Acil Tıp Stajında En Başarılı İntern Doktor” plaket ve belge takdimi yapıldı. Bunun bir gelenek olarak uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum.

Yrd. Doç. Dr. Nurşah BAŞOL

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp FakültesiAcil Tıp A.D

***

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı" Acil Tıp Stajında En Başarılı İntern Doktor" Ödülü Dr. Hüseyin ZİHNİ'ye Üniversitesinin 15.06.20105 tarihinde yapılan mezuniyet töreninde, Acil Tıp A.D öğretim üyesi ve derneğimiz asil üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurşah BAŞOL verdi.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim kurulu olarak,

Dr. Hüseyin ZİHNİ'yi Acil Tıp Camiasının yeni bir üyesi olarak görmek dileğiyle kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

YAZARLAR


AYIN MAKALESİ